Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Geberit Smyle Square fali WC, mélyöblítésű, zárt formájú, Rimfree

Ár:
62.900 Ft (49.528 Ft + ÁFA)

GEBERIT RIMFREE® WC-K

A PEREMMENTES KIVITEL MAGASABB SZINTJE

 

Mikor WC-csészét választunk, manapság már egyre fontosabb a könnyű tisztíthatóság és a higiénia mellett a jó design is.
A hagyományos öblítőperem alatt baktériumok sokasága, kosz és vízkő rakódik le.

A Geberit bemutatja a Rimfree technológiát, ahol a szabadalmaztatott WC-öblítési rendszer a tisztaság még magasabb szintjét teszi elérhetővé. A víz áramlásának útja még azelőtt szabályzásra kerül, hogy a víz a WC-kerámiát elérné. A vízterelő elem a vizet a WC-csésze mindkét oldalán pontosan oda irányítja, ahova a megfelelő tisztításhoz és alapos öblítéshez szükséges. A WC-csészék belső geometriájának és az öblítési technológiának köszönhetően a víz elvezetése optimális, a kerámia kiöblítése hatékony, a WC pedig ragyogóan tiszta.
Cikkszám: 31438
Elérhetőség: Külső raktáron
Szerezhető hűségpontok: 630
Gyártó:
Menny.:db

Leírás

 

A Geberit Rimfree WC-kerámia

A hagyományos WC-k olyan nehezen elérhető, üreges részekkel rendelkeznek, ahol könnyen keletkezhetnek lerakódások. A kórokozók és a kellemetlen szagok számára ezek kiváló táptalajt jelentenek. A Geberit Rimfree technológiával elkerülhető a fáradtságos tisztítás, valamint az olyan drága és agresszív tisztítószerek használata, amelyek ma már nem időszerűek.

A Geberit Rimfree WC-k speciálisan kifejlesztett és szabadalmaztatott vízterelő elemmel vannak ellátva, mely minden alkalommal célzott és higiénikus öblítést biztosít.

A Geberit Rimfree technológia eredményeképpen nincs öblítőperem. A perem nélküli kialakításnak, és a WC-csésze sima belső felületének köszönhetően semmiféle rejtett szennyeződés nem rakódhat le, a kórokozók, baktériumok nem tudnak megbújni, a Geberit Rimfree WC könnyedén tisztán tartható. 

Árukereső.hu Árukereső.hu