Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: Kezdőlap >

WPC

WPC

WPC termékek (wood-plastic composite) azaz fa-műanyag kompozit anyagok 60% farostból (bambusz,faliszt),30% hőre táguló, újrahasznosított műanyagból és 10% egyéb adalékanyagokból áll össze, melyet nagy hőmérsékleten és nyomás alatt préselnek. Magas fatartalma biztosítja a gyönyörű, esztétikus fa-hatású megjelenést amíg műanyag tartalmának köszönhetően elsősorban rendkívül időtállóvá válik.

    Megjelenés: 60%-os bambusztartalma miatt gyönyörű, esztétikus a valódi fához hasonló megjelenést biztosít. Teraszként, kerti gyalogsétányként, medencepartként díszes elemét képezi kertjének.

    Időtálló: összetételének köszönhetően a fával ellentétben hosszan tartó minőséget biztosít mindenféle speciális felületkezelés nélkül. Ellenáll a kártékony gombáknak, kártevőknek, nem rothad, nem reped, nem vetemedik.

    Időjárásálló: nagyon jól ellenáll az időjárás viszontagságaival szemben. Nem veszi fel a nedvességet, a folyamatos UV-sugárzással szemben is erős az ellenálló képessége.

    Könnyen megmunkálható: egyszerű szerszámokkal (fúró, csavarhúzó, fűrész) könnyen vágható, fűrészelhető, méretre szabható. Telepítése egyszerű.

    Tisztítása: meglehetősen egyszerű, általában szappanos vízzel történik, de a makacsabb foltokhoz már nem elegendő. Olajfolthoz háztartási tisztítószeres forróvíz míg festékfolthoz savas kémhatású tisztítószer javasolt. Fel kell hívnunk a figyelmüket, hogy a színeskréta, zsírfolt illetve a tintafolt nem minden esetben távolítható el.

    Felülete: csúszásgátlót tartalmaz, nem repedezik, nem szálkásodik, abszolút gyerekbarát. Akár mezítláb is kényelmesen lehet rajta járni.

    Környezetvédelem: 100%-ban újrahasznosítható anyagokból áll össze, a gyártás során sem keletkezik semmilyen környezetszennyező anyag.

    Élettartam: a WPC teraszburkolatoknak 10-15 éves élettartama van. Hosszan tartó állandó minőséget garantál.

Árukereső.hu Árukereső.hu